Over SQUAMATA

Squash

Squash staat niet alleen voor een balletje slaan. Nog niet zo lang geleden was squash nog een tamelijk onbekende sport. De laatste jaren is deze intensieve sport uitgegroeid tot één van de meest favoriete vrijetijdsbestedingen van honderdduizenden Nederlanders. Het is een sport voor de moderne mens en past helemaal in het huidige tijdsbeeld: intensief bewegen en een korte tijd, het is makkelijk te leren en u kunt het spelen op elke tijdstip van de dag. Daarnaast heeft squash een hoog “fun” gehalte, ongeacht het spelniveau. Het is dan ook niet voor niets dat squash al meerdere jaren door Forbes Magazine als gezondste sport van de wereld is uitgeroepen. De belangrijkste voorwaarde om fit te worden en blijven is, dat sporten ook leuk moet zijn. Ik bied dit aan door middel van het geven van training, coachen en het faciliteren van wedstrijden.

De trainer:

Mijn naam is Braihim Patje. Na een aantal jaren zelf fanatiek te hebben gesquasht, kwam het coachen en trainen van squashers steeds meer bij mij boven drijven. Dit resulteerde erin dat ik sinds 2012 de squashtrainer van Sportcentrum De Hullen in Roden ben en sinds 2016 de squashtrainer van Pand 17 te Assen ben. Ook ben ik te vinden als trainer bij de Stadjershal te Groningen en Fitsports Emmen.

Inmiddels ben ik een gecertificeerd WSF (World Squash Federation) squashtrainer. En geef ik al jaren vol energie squashtraining aan alle niveaus. Door mij word je getraind op technisch, fysiek én mentaal vlak.

Ik vind het heerlijk om mijn enthousiasme, spel vreugde, fanatisme en gedrevenheid over te brengen, om op deze manier samen tot een hoger doel te komen.“See you on court 1..”

Padel

Padel is een gezond en verslavend middel om het virus dat hieronder genoemd wordt, te bestrijden. Steeds meer mensen raken besmet met dit virus. Sommigen hebben het zelfs niet eens door, maar Padel is de oplossing!

De meest voorkomende symptomen van het virus zijn: Drang om erbij te horen, drang om constant met elkaar in contact te zijn in de digitale wereld, lusteloosheid, zoekend naar leuke en nieuwe dingen en het verlangen om fit te blijven. Men is op bewust of onbewust op zoek naar een middel om het virus te bestrijden en dit middel is er, namelijk Padel! Volgens de cijfers van de international Padel Federation ondervinden op dit moment 78 landen, 35 nationale federaties en meer dan 12 miljoen mensen het middel al.

Let op: het middel genaamd Padel is gezond en verslavend!

Squamata:

Squamata staat letterlijk voor schubreptielen (Squamata), ze vormen een orde van de klasse reptielen (bron Wikipedia). Ik heb wat met die leuke diertjes. Zo ook met squash. En een naam was geboren.